Archiv novinek (stránka 6)

news rss
Zobrazené záznamy: od 51 do 60 (celkem 85)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Domy v Chorvatsku na prodej

Koupím dům v Chorvatsku. Takové rozhodnutí již udělala celá řada Čechů a stále více jich o něčem podobném přemýšlí. Pojďme si proto o nákupu nemovitosti v Chorvatsku, v tomto případě vily nebo domu, říci něco více.

4.12.2016 Více

Chorvatsko láká slavné. Na dovolenou, i k pořízení nemovitosti

Chorvatsko už dávno není jen lacinější alternativou ke Španělsku nebo Francii. Nádherná příroda, historická města, čisté moře, dobré jídlo i kvalita služeb přispívají k rostoucímu kreditu země. To ostatně dokazuje i rostoucí náklonnost světových celebrit. Ty sem jezdí na dovolenou, ale také si zde pořizují letní sídla.

6.10.2016 Více

Vývoj cen evropských nemovitostí. Ceny rostou v Rakousku i Španělsku

V návaznosti na referendum o vystoupení Velké Británie z EU se celý realitní svět zajímá o to, jaký vliv budou mít změny v nejbližších letech na britský trh a chování britských investorů. Jak jsou na tom ale ceny nemovitostí v ostatních státech?

6.8.2016 Více

Domov u moře: zvolíte Evropu, nebo Karibik?

Druhý domov u moře si již pořídily tisíce Čechů a další stále přibývají. Nejoblíbenější zůstávají nemovitosti v Evropě, zájem je ale i o bydlení na Floridě a v Karibiku.

31.7.2016 Více

Nemovitosti v Chorvatsku od ledna 2016 jen s energetickým certifikátem

Nový zákon, který v Chorvatsku nabude účinnosti 1. ledna 2016, s sebou přináší důležitou změnu. Pronajímání chorvatských nemovitostí bude od ledna příštího roku možné jen s certifikátem energetické náročnosti budovy.

17.11.2015 Více

Proč utrácet za hotely? Pořízení vlastního bydlení u moře se vyplatí

Bydlení ve vlastním letním bytě s sebou přináší spoustu výhod, jako například pohodlí; překvapivě se k nim však řadí i cena.

24.10.2015 Více

Co dělat v Zadaru aneb soutěž o předplatné Forbesu má vítěze

Zadar patří mezi oblíbená letoviska, kam na dovolenou míří celá řada Čechů. Někteří si tuto oblast oblíbili natolik, že se stali majiteli nemovitosti v Zadaru a mají zde svoje druhé bydlení. Nejen jim, ale všem návštěvníkům, kteří do Zadaru a jeho okolí zavítají, jistě přijde vhod několik tipů, kam se vypravit.

10.10.2015 Více

Mezi Čiovem a Trogirem již roste nový most

Nemovitosti v Dalmácii patří k nejvyhledávanějším cílům tuzemských zájemců o nemovitosti u moře. Velmi atraktivní oblastí nabízející skvělé koupání, ale také neopakovatelnou romantiku historických zákoutí, vynikající restaurace a nádhernou přírodu je Trogir a jeho okolí.

20.9.2015 Více

Znáte Zadar? Soutěžte o předplatné časopisu Forbes

Zadar je bezpochyby jedním z nejvyhledávanějších chorvatských letovisek. Pro ty z Vás, kteří si ještě užívají pozdní dovolenou na Jadranu, přinášíme pár tipů jak strávit hezký den v Zadaru.

1.9.2015 Více

Přibývá Čechů, kteří na penzi odcházejí do zahraničí

Také přemýšlíte o tom, jaké by to bylo užívat si chvíle zaslouženého odpočinku po desítkách odpracovaných let třeba v domku na mořské pláži? Ale nikoliv jen při týdenní dovolené, nýbrž po celý rok, nebo alespoň po jeho významnou část.

22.8.2015 Více
Zobrazené záznamy: od 51 do 60 (celkem 85)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: