Archiv novinek (stránka 13)

news rss
Zobrazené záznamy: od 121 do 130 (celkem 584)
Stránka: « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Hrozba inflace je zpět. Co nás čeká v roce 2021. A jak reagovat?

Celosvětová pandemie již od loňského roku ohrožuje nejen zdraví lidí, ale i jejich peněženky. S postupující vakcinací lidstvo vyhlíží pověstné světýlko na konci tunelu a návrat k relativně normálnímu životu. Chytří lidé už zároveň přemýšlejí, jaké následky koronavirová pandemie přinese a jak se jim efektivně bránit.

14.4.2021 Více

Čeští chalupáři míří k moři: během pandemie zesílil zájem o nákup dovolenkových nemovitostí v zahraničí

Snídaně na prosluněné terase s výhledem na pláž, v pozadí šumí moře. Přibývá Čechů, kteří chtějí výjevy typické pro letní dovolené zažívat častěji a poohlížejí se po nemovitostech v zahraničí.

11.4.2021 Více

Chcete se dostat v létě do zahraničí? Kupte si tam nemovitost

Vlastní nemovitost v zahraničí neznamená už jen splněný sen. Může posloužit jako vstupenka pro bezstarostnou, časově neomezenou dovolenou. Některé země totiž umožňují majitelům nemovitostí v době pandemie jednodušší vstup do země než obyčejným turistům.

2.4.2021 Více

Tereza Kerndlová: Náš dům má výhled jako z lodi. Tátovi se tu bude líbit

Sympatická zpěvačka Tereza Kerndlová si se svým manželem po 8 letech hledání pořídila vlastní dům snů. V první linii u moře ve španělské Esteponě na Costa del Sol. Jak dům vypadá, co je přimělo ke koupi vlastní nemovitosti a na co se nejvíc těší? Přinášíme exkluzivní rozhovor.

26.3.2021 Více

Investiční apartmány na horách

Na zimní dovolenou vyráží více než polovina obyvatel České republiky. Další na hory vyráží v létě. Napadlo vás při návštěvě některého z horských středisek, že součástí miliardového byznysu, který tento cestovní ruch generuje, můžete být i vy? Nemusíte kupovat hned celý penzion, dostupnější variantou jsou investiční byty a apartmány.

6.3.2021 Více

Prohlédněte si fotky z místa výstavby tropického resortu u oceánu

Výstavba nového luxusního tropického resortu situovaného 50 metrů od pláží Indického oceánu je v plném proudu. Jedná o se rozsáhlý projekt, který bude pokrývat více než 22 hektarů pozemku. Vybrat si můžete z luxusních apartmánů, řadových domů i vil v široké paletě stylu, designu i velikostí.

23.2.2021 Více

Tereza Kerndlová si pořídila dům snů: Exkluzivně o tom, kde a za kolik si žije ve Španělsku

Zpěvačka Tereza Kerndlová (34) se exkluzivně pro eXtra.cz rozpovídala o tom, co předcházelo koupi její nové vily ve Španělsku a jakým potížím při výběru domu čelila.

20.2.2021 Více

Domy u moře na prodej

Dům na pláži – to je pro mnoho lidí splnění jejich dávného snu. Jen si to představte: probuzeni ranním sluníčkem se zaposloucháte do šumění moře, nadechnete se zdravého přímořského vzduchu a pohledem zkontrolujete obzor, kde v dálce zahlédnete lodě místních rybářů, kteří hned za úsvitu vyrazili na moře.

11.2.2021 Více

Torrox: ideální místo pro druhé bydlení u moře na pobřeží Costa del Sol

Torrox je jedním z kouzelných kousků země na andaluském pobřeží. Dlouhé písečné pláže s nádhernou promenádou, typické bílé domky, jejichž balkony zdobí záplava různobarevných květů. Z jedné strany oceán, z druhé strany dech beroucí výhledy na pohoří Almijara, jehož vrcholky jsou v zimě schované pod sněhovým příkrovem.

11.2.2021 Více

Koruna zpevňuje. O kolik díky tomu zlevnily nemovitosti v zahraničí?

Koruna v poslední době posiluje a v zásadě se jí již podařilo dorovnat covidové ztráty. Díky tomu zlevňují i nákupy nemovitostí v zahraničí.

10.2.2021 Více
Zobrazené záznamy: od 121 do 130 (celkem 584)
Stránka: « 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: