Archiv novinek (stránka 4)

news rss
Zobrazené záznamy: od 31 do 40 (celkem 94)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Investujte tam, kde ostatní tráví dovolenou

Je léto vaše oblíbené období? Už se nemůžete dočkat slunění na pláži a mořských vln, nebo toužíte po aktivním odpočinku u horských jezer či na hřebenech alpských velikánů? Nejezděte sem jen na dovolenou. Investujte tam, kde se cítíte dobře a splňte si své sny.

16.5.2019 Více

NOVINKA – Španělské resorty pro milovníky moře i golfu

Díky spolupráci s předními developery ve Španělsku vám i letos přinášíme několik novinek, které by neměly ujít vaší pozornosti. Aktuálně představujeme dva nové projekty.

20.4.2019 Více

3x3 lifestyle dotazník s českým developerem Janem Tlačbabou o Marbelle

Český podnikatel a developer Ing. Jan Tlačbaba zahájil v loňském roce výstavbu nového developerského projektu ve španělské Marbelle.

18.12.2018 Více

Předprodej - Nejluxusnější resort v Evropě – váš druhý domov

Investujte do nejluxusnějšího resortu v Evropě. Staňte se hrdým majitelem některého z nových apartmánů nebo rodinných domů na Tenerife.

17.10.2018 Více

Navštivte vzorový byt v novém projektu v Marbelle

Vzorový byt v projektu ve španělské Marbelle, který staví český developer, byl právě dokončen. Podívejte se na fotografie, nebo si domluvte prohlídku nemovitosti přímo ve Španělsku.

6.9.2018 Více

Španělský trh s nemovitostmi opět na vzestupu

Španělsko bylo pro Evropany po mnoho let oblíbeným místem pro koupi nemovitosti jako rekreačního objektu, či na trvalé bydlení. Krize od roku 2007 omezila nákupy i výstavbu, ale v posledních letech dochází opět k nárůstu.

1.8.2018 Více

Nabídka přímých leteckých spojů na východní pobřeží Španělska roste

Pokud se letos chystáte letět ze střední Evropy do Španělska, máme pro vás dobrou zprávu. Obzvlášť v letních měsících totiž odtud letecké společnosti nabízí přímé spojení do řady španělských měst. Do Španělska se tak můžete dostat z České republiky, Polska, Slovenska, Maďarska, Rakouska i Německa.

24.7.2018 Více

Marbella: evropská top adresa pro bydlení u moře

Španělská Marbella je vyhledávaným letoviskem na Costa del Sol, kde si podávají ruce hvězdy stříbrného plátna i světa sportu, úspěšní byznysmeni nebo představitelé aristokratických rodů.

3.7.2018 Více

Český developer staví apartmány u moře v Marbelle

Český podnikatel a developer Ing. Jan Tlačbaba zahájil v loňském roce výstavbu nového developerského projektu ve španělské Marbelle.

19.4.2018 Více

Český developer staví apartmány u moře v Marbelle

Český podnikatel a developer Ing. Jan Tlačbaba zahájil v loňském roce výstavbu nového developerského projektu ve španělské Marbelle. Pouze 500 metrů od písečné pláže vzniká 27 moderních apartmánů s ambicí oslovit klientelu z celé Evropy, včetně zájemců z České republiky.

16.4.2018 Více
Zobrazené záznamy: od 31 do 40 (celkem 94)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: