Archiv novinek (stránka 3)

news rss
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 85)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Ceny nemovitostí v největším chorvatském resortu se zvýší od 16. října

Největší turistický resort ve výstavbě v Chorvatsku aktuálně vzniká u hranic s Itálií a Slovinskem. Exkluzivní hotelový a rezidenční komplex v přímořském letovisku Savudrija v severozápadní části Istrie bude otevřen v roce 2022.

5.10.2021 Více

Luxusní nemovitosti v Chorvatsku na prodej

Hledáte svůj druhý domov v Chorvatsku? Luxusní nemovitost u moře, kde budete trávit volný čas s rodinou nebo přáteli? Podívejte se na nabídku pečlivě vybraných luxusních nemovitostí v Chorvatsku.

28.6.2021 Více

Chorvatsko vítá Čechy s otevřenou náručí. Nově bez testů!

Chorvatsko, dlouhodobě nejoblíbenější letní destinace Čechů, oficiálně zahájilo turistickou sezónu a nabízí Čechům podmínky pro vstup do země, jaké platili před pandemií.

17.6.2021 Více

Chcete se dostat v létě do zahraničí? Kupte si tam nemovitost

Vlastní nemovitost v zahraničí neznamená už jen splněný sen. Může posloužit jako vstupenka pro bezstarostnou, časově neomezenou dovolenou. Některé země totiž umožňují majitelům nemovitostí v době pandemie jednodušší vstup do země než obyčejným turistům.

2.4.2021 Více

Domy u moře na prodej

Dům na pláži – to je pro mnoho lidí splnění jejich dávného snu. Jen si to představte: probuzeni ranním sluníčkem se zaposloucháte do šumění moře, nadechnete se zdravého přímořského vzduchu a pohledem zkontrolujete obzor, kde v dálce zahlédnete lodě místních rybářů, kteří hned za úsvitu vyrazili na moře.

11.2.2021 Více

Investiční byty a apartmány v zahraničí

Investice do nemovitostí patří dlouhodobě mezi nejzajímavější konzervativní formy uložení finančních prostředků. Mezi její výhody patří kombinace pravidelného příjmu z pronájmu a zhodnocení nemovitosti v čase.

19.1.2021 Více

TOP 10 nemovitostí letní sezóny

Přinášíme žebříček TOP 10 zahraničních nemovitostí, které v letošní letní sezóně české investory nejvíce zaujaly. Zcela zřejmé je zaměření Čechů na 3 klíčové země - Chorvatsko, Rakousko a Španělsko.

2.11.2020 Více

Post-covidové ceny nemovitostí v zahraničí: Ceny rostou

Zavření hranic mezi státy během koronavirového období bylo samozřejmě zásadní překážkou při realizaci investice do zahraničních nemovitostí a při jejich užívání.

4.8.2020 Více

Chorvatsko přijme euro. Ceny porostou

Pokud jste dosud váhali s koupí vlastní nemovitosti na chorvatském pobřeží, nyní je nejvyšší čas to změnit. Chorvatsko potvrdilo zahájení procesu k přijetí eura. Co to pro Čechy znamená?

17.7.2020 Více

Do Chorvatska snadno, vlastníci nemovitostí rychleji

Chorvatsko zvládlo pandemii koronaviru COVID-19 na výbornou. Hranice jsou pro turisty již otevřené bez větších omezení. Není třeba pobývat v karanténě, ani předkládat negativní test na koronavirus.

17.6.2020 Více
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 85)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: