Archiv novinek (stránka 3)

news rss
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 60)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 »

NOVINKA – Richard Meier: Apartmány přímo u privátní pláže v Lido di Jesolo

Představujeme nový špičkový resort apartmánů, které se nachází v první linii u moře s přímým přístupem na privátní písečnou pláž v oblíbeném Lido di Jesolo.

31.5.2019 Více

Investujte tam, kde ostatní tráví dovolenou

Je léto vaše oblíbené období? Už se nemůžete dočkat slunění na pláži a mořských vln, nebo toužíte po aktivním odpočinku u horských jezer či na hřebenech alpských velikánů? Nejezděte sem jen na dovolenou. Investujte tam, kde se cítíte dobře a splňte si své sny.

16.5.2019 Více

Omezení koupě nových nemovitostí v Jižním Tyrolsku

V italském regionu Jižní Tyrolsko nabyla v červenci letošního roku účinnosti nová vyhláška, která omezuje možnost cizinců pořídit si místní novou nemovitost určenou k „druhému“ bydlení.

16.12.2018 Více

Užijte si výborných sněhových podmínek! Lyžařská sezona v Alpách startuje

Už se nemůžete dočkat nové lyžařské sezony? Vaše čekání právě končí! Tento víkend se v Alpách rozjíždí nová sezona, a vypadá to, že opravdu bylo a je na co se těšit.

2.12.2017 Více

TOSKÁNSKO – perla Itálie

Krásám Toskánska jsem poprvé podlehl před deseti lety. A od té doby se tam musím každý rok vracet. Má zvláštní kouzlo a působí jako magnet, kterého se nelze dostatečně nabažit. Krásná příroda s romantickými výhledy, řada historických měst a vesniček, výborné jídlo a víno. To všechno láká k návštěvě tohoto kraje v srdci Itálie.

27.6.2017 Více

Vývoj cen evropských nemovitostí. Ceny rostou v Rakousku i Španělsku

V návaznosti na referendum o vystoupení Velké Británie z EU se celý realitní svět zajímá o to, jaký vliv budou mít změny v nejbližších letech na britský trh a chování britských investorů. Jak jsou na tom ale ceny nemovitostí v ostatních státech?

6.8.2016 Více

Domov u moře: zvolíte Evropu, nebo Karibik?

Druhý domov u moře si již pořídily tisíce Čechů a další stále přibývají. Nejoblíbenější zůstávají nemovitosti v Evropě, zájem je ale i o bydlení na Floridě a v Karibiku.

31.7.2016 Více

Jakou roli hraje après ski při výběru zimního střediska

Foto: © Ötztal Tourismus

Při výběru lokality pro pořízení nemovitosti v některém z alpských středisek ale i jen při výběru zimní dovolené hraje roli celá řada faktorů.

7.2.2016 Více

Jaká jsou nejlepší lyžařská střediska pro rodiny s dětmi?

Bez dovolené na horách si zimu nedovede představit celá řada z nás. Na lyže vyráží také rodiny s dětmi. Jaká střediska jsou pro ně nejlepší?

10.1.2016 Více

Pozitivní vývoj na trhu s luxusními nemovitostmi v Alpách

Oživení trhu s nemovitostmi v Alpách se již netýká jen těch nejluxusnějších resortů. Přispívají k němu především investice do infrastruktury, urychlující další výstavbu.

8.12.2015 Více
Zobrazené záznamy: od 21 do 30 (celkem 60)
Stránka: « 1 2 3 4 5 6 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: