Archiv novinek (stránka 2)

news rss
Zobrazené záznamy: od 11 do 20 (celkem 27)
Stránka: « 1 2 3 »

Přibývá Čechů, kteří na penzi odcházejí do zahraničí

Také přemýšlíte o tom, jaké by to bylo užívat si chvíle zaslouženého odpočinku po desítkách odpracovaných let třeba v domku na mořské pláži? Ale nikoliv jen při týdenní dovolené, nýbrž po celý rok, nebo alespoň po jeho významnou část.

22.8.2015 Více

Nemovitosti na Floridě se těší zájmu investorů

Ze všech států USA je v případě investic do nemovitostí největší zájem o Floridu. Důvody jsou vcelku jasné: ideální, celoročně příjemné klima, dobré podmínky pro život a v neposlední řadě jde také o zajímavou investiční příležitost.

3.3.2015 Více

Čeští penzisté si důchod stále častěji užívají u moře

Němečtí nebo britští senioři se na penzi stěhují do teplých krajin již desítky let. Češi je v poslední době začínají stále více napodobovat. Počet důchodců, kteří celoročně nebo po část roku žijí v zahraničí, během posledních let výrazně vzrostl.

12.5.2014 Více

Vývoj trhu nemovitostí na Floridě ve 3. čtvrtletí 2013

Trh nemovitostí na Floridě a zejména v oblasti Sarasota prošel v minulém čtvrtletí poměrně dynamickým a v zásadě pozitivním vývojem.

11.1.2014 Více

Pozitivní vývoj na trhu nemovitostí v USA

I přesto, že v poslední době přichází ze všech stran spíše negativní informace, experti na základě posledních analýz očekávají, že růst amerického trhu nemovitostí dosáhne za rok 2013 hodnoty až 6,7 %.

5.1.2014 Více

Nemovitosti u moře na prodej

Více než dvě třetiny tuzemských zájemců o koupi nemovitosti v zahraničí touží po nemovitosti u moře. Patříte mezi ně i vy? Vyberte si z nabídky domů a apartmánů v Chorvatsku, Španělsku, Itálii, Francii, Řecku, Bulharsku nebo třeba na Floridě či v Karibiku.

20.4.2013 Více

O jaké zahraniční reality měli Češi zájem v roce 2012

Koupě domu nebo apartmánu v zahraničí už pro Čechy není ničím neobvyklým. Pojďme se nyní podrobněji podívat, o jaké reality v zahraničí se Češi nejvíce zajímali v roce 2012.

19.4.2013 Více

Z amerických států vede u investorů jednoznačně Florida

Florida je v současné době top destinací pro zahraniční investory. O Floridu se zajímá více než polovina potencionálních investorů do nemovitostí v USA.

15.9.2012 Více

Které země jsou aktuálně nejlepším místem pro investici do nemovitostí?

Pro konzervativního investora: Rakousko: velmi stabilní realitní trh s trvale rostoucími cenami nemovitostí v úrovni okolo 3 % ročně, a to i v průběhu realitní krize od roku 2008.

5.6.2012 Více

Nemovitosti: Výnosy pro dynamického a konzervativního investora

Dovolujeme si Vám představit tři vybrané příklady investičních příležitostí do nemovitostí v zahraničí podle typu investora.

12.5.2012 Více
Zobrazené záznamy: od 11 do 20 (celkem 27)
Stránka: « 1 2 3 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: