Archiv novinek (stránka 10)

news rss
Zobrazené záznamy: od 91 do 100 (celkem 444)
Stránka: « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Investiční apartmány na horách

Na zimní dovolenou vyráží více než polovina obyvatel České republiky. Další na hory vyráží v létě. Napadlo vás při návštěvě některého z horských středisek, že součástí miliardového byznysu, který tento cestovní ruch generuje, můžete být i vy? Nemusíte kupovat hned celý penzion, dostupnější variantou jsou investiční byty a apartmány.

6.3.2021 Více

Prohlédněte si fotky z místa výstavby tropického resortu u oceánu

Výstavba nového luxusního tropického resortu situovaného 50 metrů od pláží Indického oceánu je v plném proudu. Jedná o se rozsáhlý projekt, který bude pokrývat více než 22 hektarů pozemku. Vybrat si můžete z luxusních apartmánů, řadových domů i vil v široké paletě stylu, designu i velikostí.

23.2.2021 Více

Domy u moře na prodej

Dům na pláži – to je pro mnoho lidí splnění jejich dávného snu. Jen si to představte: probuzeni ranním sluníčkem se zaposloucháte do šumění moře, nadechnete se zdravého přímořského vzduchu a pohledem zkontrolujete obzor, kde v dálce zahlédnete lodě místních rybářů, kteří hned za úsvitu vyrazili na moře.

11.2.2021 Více

Torrox: ideální místo pro druhé bydlení u moře na pobřeží Costa del Sol

Torrox je jedním z kouzelných kousků země na andaluském pobřeží. Dlouhé písečné pláže s nádhernou promenádou, typické bílé domky, jejichž balkony zdobí záplava různobarevných květů. Z jedné strany oceán, z druhé strany dech beroucí výhledy na pohoří Almijara, jehož vrcholky jsou v zimě schované pod sněhovým příkrovem.

11.2.2021 Více

Koruna zpevňuje. O kolik díky tomu zlevnily nemovitosti v zahraničí?

Koruna v poslední době posiluje a v zásadě se jí již podařilo dorovnat covidové ztráty. Díky tomu zlevňují i nákupy nemovitostí v zahraničí.

10.2.2021 Více

Top zahraniční nemovitosti roku 2020

Na rok 2020 by mnozí asi nejraději zapomněli. My vám přinášíme malé ohlédnutí, které zároveň může být inspirací pro rok 2021. Pro rok, který jak všichni věříme, bude rokem obratu k lepšímu.

8.2.2021 Více

Reality ve Slovenských Tatrách. Příležitost k investici u sousedů

Nemovitosti v Tatrách poutají stále větší pozornost investorů. To je dáno i díky kvalitním projektům nabízejícím zajímavé příjmy z pronájmu, které tady v poslední době vyrůstají.

23.1.2021 Více

Investiční byty a apartmány v zahraničí

Investice do nemovitostí patří dlouhodobě mezi nejzajímavější konzervativní formy uložení finančních prostředků. Mezi její výhody patří kombinace pravidelného příjmu z pronájmu a zhodnocení nemovitosti v čase.

19.1.2021 Více

Zájem o zahraniční reality v době koronaviru nezůstal stranou zájmu médií

"Pandemie koronaviru má vliv i na ceny nemovitostí zejména v zahraničí. Češi si toho všimli a tak je nakupují. Je to pro ně investice, ale i možnost vlastnit apartmán, dům nebo chatu v cizině. Nejvíc lidí se podle realitních makléřů zajímá o nemovitosti v Chorvatsku, Rakousku a Španělsku," zaznělo v nedávné reportáži v Televizních novinách na stanici Nova.

18.1.2021 Více

Wellness centrum Aqua Dome. Jeden z faktorů, který realitním investorům vykouzlí úsměv na rtech

Längenfeld je malebná alpská vesnička nacházející se v srdci ötztalského údolí. V nadmořské výšce téměř 1200 metrů je tady údolí neobvykle široké. I díky tomu zde naleznete ty nejlepší podmínky pro trávení letní i zimní dovolené. Längenfeld je proslulý také místním wellness centrem Aqua Dome, které je největší svého druhu ve střední Evropě.

12.1.2021 Více
Zobrazené záznamy: od 91 do 100 (celkem 444)
Stránka: « 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 »

Doporučujeme | V naší nabídce naleznete více než 6000 nemovitostí po celém světě Kompletní nabídka

Chci dostávat nabídky a novinky o zahraničních realitách zdarma přímo na můj e-mail:
Jazyk: